Helsinki, Espoo, Vantaa

Veneen pesu

Veneen pesuhelposti

Liikkuva veneiden ulko- ja sisäpesupalvelumme tarjoaa helppoa ja vaivattoman tavan pitää veneesi puhtaana ja hyvässä kunnossa.

Meidän ammattitaitoiset tiimimme saapuvat veneellesi, missä se sijaitsee – olipa se sitten kotisatamassa, laiturilla, mökillä tai missä tahansa. Käytämme vain korkealaatuisia pesuaineita ja huolellisesti valittuja pesumenetelmiä, jotka puhdistavat veneesi pinttyneimmänkin lian tehokkaasti, mutta hellävaraisesti.

Huolellisen ulkopuhdistuksen lisäksi tarjoamme myös sisäpuhdistuspalveluita, joka sisältävät tekstiilien imuroinnin, pyyhkimisen ja desinfioinnin.

Toteutamme muun muassa

Veneen vahaus & kiillotus

Vahauksella voit pitää veneesi uudenveroisessa kunnossa vuosien ajan, samalla kun säästät aikaa ja rahaa perinteiseen vahaukseen verrattuna.

Ulkopuhdistus

Ulkopuhdistus auttaa pitämään veneesi hyvässä kunnossa ja suojaa sitä pinttynyttä likaa, auringonpaistetta, suolavettä ja muita ympäristövaikutuksia vastaan.

Sisäpuhdistus

Me imuroimme kaikki matot ja tekstiilit, pyyhimme ja desinfioimme kaikki pinnat, kuten istuimet, penkit, kaapit ja muut sisäosat.

Tutustu myösauton pesupaketteihin

Valitse paketti & sijainti. Saavumme paikalle puhdistamaan autosi! Tilaa autosi käsinpesu nyt!